> Makelaardij

Over Maarten van Gorp

Mijn passie: Tevreden klanten!

Mijn doel is om woningtransacties vlekkeloos te laten verlopen, waarbij beide partijen op basis van een gedegen en deskundige begeleiding het verkooptraject doorlopen. Voor elke transactie en elke klant zet ik me even hard in.

Een professionele aanpak en flexibele instelling zijn kenmerkend voor mijn werk. De veranderende woningmarkt vergt een doelgerichte aanpak. Mijn kennis van de gemeente Haaren en de omliggende dorpen maakt dat ik daarop goed kan inspelen. Als geboren en getogen Helvoirtenaar ben ik bekend met de lokale dorpsontwikkelingen. Ook mijn vrijwillige activiteiten voor de Helvoirtse samenleving dragen daaraan bij.

Mijn gedegen opleiding en certificering als registertaxateur zorgen ervoor dat kunt u vertrouwen op mijn professionele kennis van het vak. Naast het adviseren van particuliere klanten ben ik actief als vastgoedadviseur voor lokale overheden. De kennis die ik hierbij de afgelopen jaren heb opgedaan, is ook voor u van toegevoegde waarde.

Graag kom ik bij u langs om meer te vertellen over mijn aanpak. Ik nodig u van harte uit om een vrijblijvende afspraak te maken!

Maarten van Gorp

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Wenst u een terugbelafspraak?